Winterdip

Veel mensen krijgen in de winter last van een dip. Dit komt doordat de dagen korter zijn en het zonlicht niet sterk genoeg is om de aanmaak van serotonine in de hersenen op gang te brengen. Het zorgt ook voor een tekort aan vitamine D.

Het tekort geeft mensen het gevoel dat ze binnen willen blijven, maar dit werkt dus juist averechts. Ga daarom lekker naar buiten en maak een fijne wandeling in de zon; zonneschijn zorgt namelijk voor de grootste aanmaak van vitamine D. Probeer daarom zoveel mogelijk met daglicht naar buiten te gaan.

Vitamine D komt ook voor in vette vissoorten, zoals zalm en makreel. Daarnaast kun je een kwalitatief goede vitaminen/mineralen preparaat gebruiken, om je vitamine D behoefte aan te vullen.

Multivitaminen en mineralen

Multivitamineralen van Pure Life kan ik je aanbevelen. Uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Multivitamineralen is een vitaminen-mineralensupplement. Bij een druk en actief leven kan het zijn dat een goede uitgebalanceerde maaltijd erbij inschiet. Multivitamineralen is daarom een goede aanvulling op de dagelijkse vitaminen en mineralen. Zo dragen Vitamine A, B6, B12, en C bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Thiamine ondersteunt het energieniveau. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en tegen invloeden van vervuiling en zonlicht.

Via de Gezondheidstrainer kun je alle producten van Pure Life bestellen met 10% korting. Ga naar 'Shop' en volg eenmalig het stappen plan om altijd met korting te bestellen.

 

Geplaatst in Aandoeningen, Gezondheid.